1 Ocak 2015 Perşembe

  |  YORUM YOK  |  

HARAM PARA HUZUR BIRAKMIYOR!

Hakkında “Kaybedilme Kabiliyeti” adlı bir belgesel çekilen Mustafa Savgan 1979 yılında 100 bin TL ikramiye kazandı. 1982  yılında milli piyango bileti alan Savgan’a 30 milyon TL çıktı. 1984 yılında yine milli piyango aldı bu sefer kendisine 15 milyon TL ikramiye kazanan Savgan yılmadı 1987 yılında aldığı milli piyango bileti ile 2 milyon TL kazandı. Kendisinin belgeseli yapıldığında ise “ayakkabı boyacılığı” yapıyordu.
Bir yakının evininde kaldığı bir dönemde 12 Aralık 2014 tarihinde hayata veda fakir olarak veda etti. Bir çok kez kendisine ikramiye çıkmasına rağmen parayı iyi değerlendiremedi ve para saadetini yakalayamadı. Anlaşıldığı üzere Milli Piyango ikramiyesinden çıkan para mutluluk getirmiyor.

YOLSULLUK İÇİNDE DONARAK ÖLDÜ

Yaklaşık 40 yıl önce aldığı milli piyano bileti ile büyük ikramiyenin kendisine çıkan Mustafa Sarıoğlu hayatı para yüzünden yerle bir oldu.

Denizli’nin Sarayköy ilçesinin Tırkaz köyünde yaşayan Sarıoğlu parasız kalınca yoksulluk içerisinde yaşamaya başladı ve ona komşuları bakmaya başladı.

Devletten aldığı yaşlılık maaşıyla yaşarken kısa bir süre sonra evi yandı. Köylüler aralarında topladıkları paralarla evi tamir ettiler. Kimsesi olmayan,evlenmeyen Sarıoğlu belli bir süre sonra öldü. Sarayköy Devlet hastanesinde yapılan otopsi sonucu donarak öldüğü söylendi.

0 yorum:

Yorum Gönder